Programma’s

Loyaliteitsprogramma’s

B2B Loyaliteitsprogramma’s worden steeds vaker ingezet door bedrijven als instrument om partners aan zich te kunnen binden. Of dit nu wordt uitgevoerd in de vorm van een punten-beloningssysteem of een voordeelsysteem is afhankelijk van de beoogde doelstellingen. Maar het doel van een dergelijk systeem is altijd hetzelfde, namelijk boeien, binden en behouden van partners. Bovendien is een dergelijk programma een perfecte marketingtool om contactmomenten in te bouwen

JustBB2B is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van op maat gemaakte B2B loyaliteitsprogramma’s. Wat het doel ook is, JustBB2B is in staat om de gewenste loyaliteit-doelstellingen om te zetten in een toepasselijk actie assortiment en bijbehorend mechanisme waarbij uw organisatie volledig kan worden ontzorgd.

Employee Benefit concepten

Tegenwoordig is het lastig om kwalitatief personeel te vinden in een krappe arbeidsmarkt. Een afgeleide hiervan is dat het tegenwoordig minder eenvoudig is om medewerkers aan je te binden, of beter gezegd om ze over een langere termijn aan je te kunnen committeren. Kortom, medewerkers verwachten heden ten dage juist dat de organisatie waar ze werken haar best doet om een zo’n prettig mogelijke werksfeer te creëren. Dit vergt dus andere skills van een organisatie om medewerkers te prikkelen, te boeien.

Een organisatie is namelijk zo goed als de mensen die er werken. Bovendien is gebleken dat betrokken medewerkers die blij zijn met hun baan, creatiever, productiever en stressbestendiger zijn en dus bereid zijn om die extra stap te zetten.

JustBB2B is rondom het genoemde “vinden, binden en boeien”, gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van employee benefit concepten voor bedrijven.

Incentives

Incentive betekent letterlijk vertaald “motiverende, stimulerende beloning”. Een incentive programma is een gestructureerd systeem van het leveren van beloningen aan een specifieke groep personen of een individueel persoon, waarbij als tegenprestatie een bepaalde activiteit terug wordt gekregen. Vrij vertaald, “jij doet iets voor mij, dan doe ik iets voor jou terug”. Hierbij onderscheiden zich de meest effectieve programma’s door de invulling van de te behalen incentives. Kortom hoe interessanter de te verdienen beloning is, des te groter de bereidheid om bepaalde activiteiten terug te zien.

JustBB2B is dé specialist als het gaat om het leveren van hoogwaardige incentives. Of het nu gaat om artikelen die te maken hebben met sport, leisure & travel, outdoor, huishoudelijke apparaten, woondecoratie, of anders, JustBB2B regelt de volledige invulling (inkoop, condities en logistieke componenten) van A tot Z.