Services

Logistiek

Logistiek is voor JustBB2B één van haar specialiteiten. De inslag, controle, inventarisatie, opslag, packaging en uitslag zijn voor ons fundamentele processen die wij tot in het kleinste deel beheersen. Onze logistieke afdeling wordt dan ook dagelijks geconfronteerd met complexe processen.

JustBB2B kan het gehele logistieke proces voor u uitvoeren. Van het labelen van de uitgaande pakketten, het uitleveren in bulk of op NAW niveau. Kortom alles aangaande de goederenstromen van uw programma kan door ons worden uitgevoerd zodat uw organisatie volledig ontzorgd wordt.

Helpdesk

Voor al uw vragen helpen wij u graag. Bovendien adviseren wij onze opdrachtgevers met veel plezier. Mocht u iets willen weten gedurende uw programma, bijvoorbeeld over de status van een bestelling of heeft u een andere vraag, onze vriendelijke helpdesk staat voor u klaar.

ICT oplossingen

Uw programma platform kan geheel digitaal in de look & feel van uw organisatie worden ontwikkeld door onze IT specialisten. Vanzelfsprekend met ingebouwde elementen zoals inzicht in de statistieken. Denk hierbij aan rapportages en inzicht in de voorraadposities van het actie programma.